Lähetä juttuvinkki tai uutiskuva

Lähetä juttuvinkki

Keskisuomalainen toivoo lukijoiltaan vinkkejä sekä uutiskuvia ja -videoita ajankohtaisista aiheista, uutistapahtumista ja arjen sattumuksista.

Voit kertoa juttuvinkkejä toimitukselle alapuolelta löytyvällä lomakkeella, sähköpostilla, tekstiviestillä, WhatsApp-viestillä tai soittamalla.

Sähköpostitse juttuvinkit voi lähettää osoitteeseen uutiset@keskisuomalainen.fi. Osoitteeseen tulevia viestejä seurataan jatkuvasti ja ne välitetään tarvittaessa oikealle lehden osastolle.

Jos haluat lähettää vinkin tai kuvan teksti- tai kuvaviestinä, kirjoita viestin alkuun sana VINKKI, sen jälkeen välilyönti ja lopuksi vinkkisi. Lähetä viesti numeroon 13520 (viestin hinta on 0,70 euroa).

WhatsApp-viestejä, -kuvia ja -videoita voit lähettää numeroon 050 572 5731.

Juttuvinkkejä otetaan vastaan myös puhelimitse numerossa 014 622 271 (ma–su 7.00–23.00).

Kun lähetät kuvia tai videoita, kirjoita viestiin kuvaajan nimi, yhteystiedot ja selostus siitä, mitä kuvassa tai videossa tapahtuu. Kerro myös kuvassa tai videossa esiintyvien henkilöiden nimet ja se, missä ja milloin kuva tai video on otettu. Jos mahdollista, kerro juttuvinkissäsi yhteystiedot, joiden kautta toimitus saa asiasta lisätietoa.

Maksamme julkaistuista uutiskuvista ja -videoista 20–135,20 euron palkkion.

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, png, gif.
    Suurin sallittu tiedostokoko on 8 megaa.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lähettäjä luovuttaa aineiston jälleenjulkaisu- ja edelleenluovutusoikeudet Keskisuomalainen Oyj:lle. Lähettäjä vastaa siitä, että hän on ottanut kuvan itse tai että hänellä on alkuperäisen kuvaajan suostumus kuvan lähettämiseen.

Yllä oleva lomake on tarkoitettu vain uutis- ja juttuvinkkejä sekä kuvia varten. Palautelomakkeemme löydät täältä.