Kotiseutukuvat

Keskisuomalainen kerää Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi lukijoiden kuvia kotiseuduistaan. Valokuvassa voi olla esimerkiksi sinulle tärkeä maisema, tapahtuma, tekeminen tai jokin muu kotiseutuasi kuvaava merkityksellinen asia. Kuva voi olla vasta otettu tai arkistojen aarre. Kuvan tulee olla Keski-Suomesta tai maakunnan lähialueilta.

Kirjoita Teksti-kenttään myös lyhyt tarina, josta selviää, miksi valitsit juuri kyseisen kuvan. Kerro tekstissä, missä kuva on otettu.

Keskisuomalainen julkaisee lukijoiden kotiseutukuvia tarinoineen kesän mittaan lehdessä ja verkossa.

Toimitus valitsee kilpailun päätteeksi kolme parasta kuva–tarina-yhdistelmää. Voittajakuvan lähettäjä palkitaan kahden hengen viikonlopulla keskisuomalaisessa matkailukohteessa. Kaksi muuta palkitaan kahden hengen teatterilahjakorteilla.

Lisäksi kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja kuukausittain.

Kilpailu päättyy 6. elokuuta. Voittajat julkistetaan Jyväskylässä järjestettävien valtakunnallisten kotiseutupäivien yhteydessä. Kotiseutupäiviä vietetään 10.–13. elokuuta.

  • Sallitut tiedostomuodot: jpg, jpeg, gif, png.
    Kuvan lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin ja oikeus luovuttaa materiaali. Jos kuvia otetaan uutisluontoisesta tilanteesta julkisella paikalla, niissä esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Muussa tapauksessa kuvissa esiintyviltä ihmisiltä tarvitaan suostumus kuvan lähettämiseen (alle 16-vuotiaan kuvan julkaisemiseen lupa pyydetään lapsen huoltajalta). Keskisuomalaisella on lähetettyihin kuviin julkaisuoikeus muttei julkaisuvelvollisuutta. Keskisuomalainen arkistoi kuvat ja voi hyödyntää ja käsitellä materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.