Miltä haluaisit maailman näyttävän huomenna?

Nuori, vastaa kyselyyn ja voita – Miltä haluaisit maailman näyttävän huomenna?

Miltä maailma näyttää? Miltä luulet sen näyttävän 10 tai 20 vuoden kuluttua? Mikä Sinua huolestuttaa? Mikä tekee Sinut onnelliseksi?

Jos olet 16-30-vuotias Keski-Suomessa asuva nuori, tartu tilaisuuteen ja kerro meille ajatuksistasi. Sanomalehti Keskisuomalainen toteuttaa suuren nuorisokyselyn yhdessä Tietoykkönen Oy:n kanssa. Tavoitteenamme on selvittää, millaisia ajatuksia, huolia, toiveita ja unelmia keskisuomalaisilla nuorilla on tulevaisuuteen liittyen. Kysymme myös, mikä Keski-Suomessa on nuorille tärkeää ja mitä asioita Keski-Suomesta puuttuu.

Vastaa kyselyyn täällä

Jos jätät kyselyn loppuun yhteystietosi, voit voittaa sadan euron arvoisen K-ryhmän lahjakortin tai Finnkinon elokuvalipun itsellesi ja kaverillesi. Arvomme yhteensä kolme lahjakorttia ja 15 kahden elokuvalipun pakettia.

Yhteystietojasi ei yhdistetä vastauksiisi. Vastausaika on 7.-21.11. ja arvonta suoritetaan 24.11.2017. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kyselyn tuloksista kerromme 6.12. julkaistavassa itsenäisyyspäivän Keskisuomalaisessa.

Nuorten mielipiteet ja näkemykset ovat arvokasta ja tärkeää tietoa huomisen rakentamisessa paikallisesti ja valtakunnallisesti. Tästä muistuttaa myös nuorten vaikuttamista edistävä Nuorten Keski-Suomi ry, joka haluaa Keski-Suomesta lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja osallisuuden kärkimaakunnan, joka näyttäisi suuntaa myös kansainvälisesti.

Erityisesti Nuorten Keski-Suomi toivoo, että nuoret voisivat olla aktiivisesti kehittämässä omaa ympäristöään jo nyt sen sijaan, että he olisivat vain aikuisten toiminnan kohteita.

Tähän Keskisuomalaisen nuorisokysely voi olla yksi väylä.