Suomen suurin kasvaja!

Digitaaliset tuotteemme kiinnostivat asiakkaita entistä enemmän.  Digi only -tilausten määrä kolminkertaistui. Tilaa omasi tästä.

Tutustu Keskisuomalainen verkkoon veloituksetta kahden viikon ajan. Tilaus sisältää näköislehden verkossa ja sovelluksissa (Android, iOS), KSML.fi:n ja KSML.tv:n rajattoman käytön sekä arkiston. Kokeile riskittä: maksuton tilaus päättyy automaattisesti kahden viikon jälkeen.

Tilaa tästä