Ilmoita tai tilaa – asioi meillä Väinönkeskuksessa!

Palvelemme nyt uudessa paikassa: Väinönkeskus, Väinönkatu 26, 2 krs. (Suur-Jyväskylän Lehden yhteydessä) Ovet avoinna arkisin klo 9-16.

Tutustu Keskisuomalainen verkkoon veloituksetta kahden viikon ajan. Tilaus sisältää näköislehden verkossa ja sovelluksissa (Android, iOS), KSML.fi:n ja KSML.tv:n rajattoman käytön sekä arkiston. Kokeile riskittä: maksuton tilaus päättyy automaattisesti kahden viikon jälkeen.

Tilaa tästä