KSML.fi tarjoaa tuoreet uutiset joka päivä

Paperinen Keskisuomalainen ei ilmesty 11.5. Kestotilaaja, jos käytössäsi ei vielä ole sähköisiä palvelujamme, tee tilaus tästä.

Tutustu Keskisuomalainen verkkoon veloituksetta kahden viikon ajan. Tilaus sisältää näköislehden verkossa ja sovelluksissa (Android, iOS), KSML.fi:n ja KSML.tv:n rajattoman käytön sekä arkiston. Kokeile riskittä: maksuton tilaus päättyy automaattisesti kahden viikon jälkeen.

Tilaa tästä