Ilmoitusvaihtoehdot

Maakunnan Markkinat

Markkinapaikka kaikille tuotteillesi keskiviikkoisin ja lauantaisin Keskisuomalaisessa. Voit myydä autosi, asuntosi tai lemmikkieläimesi, etsiä asuntoa tai vuokrata. Maakunnan Markkinat on suosittu ja edullinen ilmoituspaikka lukijoiden väliseen kanssakäymiseen.

Lue lisää ja jätä ilmoitus Maakunnan Markkinoille

Kehysilmoitus

Halutessasi ilmoitukseesi näkyvyyttä erilaisilla kehyksillä, kuvilla tai värillä, valitse kehystetty ilmoitus, iso otsikko ja toimita oma kuva esim. autostasi meille, teemme sinulle toimivan ilmoituksen.

Lue lisää ja jätä kehysilmoitus

Rivi-ilmoitus

Rivi-ilmoitus on vaihtoehto kehysilmoitukselle samoissa ilmoitusosastoissa kuin kehysilmoitus. Edullinen vaihtoehto sinulle, kun haluat ilmoituksesi tuottavan nopeasti tulosta.

Lue lisää ja jätä rivi-ilmoitus

Onnittelu- ja perheuutiset

Onnittele ystävää tai sukulaista, ilmoita perhetapahtumasta tai kutsu juhlimaan. Ylioppilas- tai muiden valmistujaisjuhlien aikaan välität kutsun ja kiitoksen tällä palstalla. Kutsu syntymäpäiville, edullinen tapa kutsua suurempikin joukko.

Katso mallikuvat ja jätä ilmoitus

Kuolinilmoitus ja osanottokiitos

Kuolinilmoitus on omaisten kaunis tapa muistaa vainajaa. Osanottokiitoksella voit kiittää läheisiä ja ystäviä osanotosta ja myötäelämisestä.

Lisätietoja löydät täältä

Muistokirjoitukset

Julkaisemme sunnuntaisin Tänään-sivuilla muistokirjoituksia eli nekrologeja. Kirjoituksia voit lähettää osoitteeseen tanaan(at)keskisuomalainen.fi. Muistokirjoitus on maksuton.

Treffiarena

Treffiarena on kohtauspaikka, jonka kautta löydät seuraa läheltä ja kaukaa. Osoitteessa www.treffiarena.fi voit jättää ilmoituksen ja hakea seuraa.

Mistä treffiarenasta on kyse: lue lisää

Tapahtumat

Keski-Suomen tapahtumatiedot löytyvät Menoinfosta.

Jätä ilmoitus tapahtumasta

Sukukokoukset

Julkaisemme sanomalehden Tänään-sivuilla pääasiassa sunnuntaisin tietoja sukukokouksista. Ilmoituksen sukukokouksesta voit lähettää osoitteeseen tanaan(at)keskisuomalainen.fi. Ilmoittaminen on maksutonta.

Hääkuvat

Julkaisemme sanomalehden Tänään-sivuilla sunnuntaisin hääkuvia. Tämän osion Keskisuomalainen tarjoaa lukijoilleen, joten ilmoittelu on hääparille maksutonta. Lisätietoja.

Nimitykset

Julkaisemme sanomalehden taloussivulla nimityksiä. Aineiston voi lähettää osoitteeseen talous(at) keskisuomalainen.fi. Aineistoon voi liittää nimitystekstin lisäksi myös kuvan. Palsta on maksuton. Nimitystekstissä on mainittava ensin yhtiön nimi ja sen jälkeen teksti muodossa insinööri NN, 35, on nimitetty suunnittelujohtajaksi (ja mahdollinen päivämäärä milloin työsuhde on alkanut). Tekstissä voi olla myös maininta, mistä tehtävästä nimitetty siirtyy uuteen työhön.

Muut ilmoitukset

Yhdistyksille, seuroille ja järjestöille on oma edullinen kanava ilmoittaa omille jäsenille viikko- ja kuukausitapahtumista sekä kokouksista.

Laadi ilmoitusteksti ja jätä ilmoitus verkkopalvelun kautta

Verkkopankilla maksettaessa tällä hetkellä ei ole mahdollista hyödyntää kestotilausalennusta.