Kuluttajailmoitukset

Mikä on kuluttajailmoitus?

Kuluttajailmoitus on ilmoitus, joka voi olla rivi-ilmoitus, millihintainen kehysilmoitus tai moduulikokoinen ilmoitus. Nämä ilmoitukset on tarkoitettu yksityisluonteiseen ilmoitteluun, ei yritysluonteiseen toimintaan. Kestotilaajana on mahdollisuus hyödyntää kestotilaaja-etua ilmoitusta jätettäessä. Kestotilaajalla on mahdollisuus saada kaksi kehysilmoitusta puoleen hintaan kalenterivuoden aikana.

Maakunnan Markkinat

Maakunnan Markkinat on oma ilmoituskokonaisuus, joka julkaistaan keskiviikkoisin ja lauantaisin. Maakunnan Markkinoilla pienikään ilmoitus ei huku suurten ilmoitusten sekaan. Hinnat ja ilmoitusvaihtoehdot löydät täältä.

Kuolinilmoitukset ja osanottokiitokset

Pyritään keskittämään lehteen sunnuntaisin. Hinnoittelu millihinnalla ilmoituksen koon mukaan 2,85 €/pmm, sis. alv. Osanottokiitoksella voit kiittää vainajan hoitoon osallistuneita hyvästä hoidosta sekä läheisiä ja ystäviä osanotosta ja myötäelämisestä. Kuolinilmoituksen ja osanottokiitoksen voi jättää myös verkon kautta.

Perheuutiset ja onnitteluilmoitukset

Julkaistaan Tänään-sivulla lehdessä päivittäin. Viestisi voi koskea syntymää, syntymäpäivää, hääpäivää, kutsuja, kihlausta, avioliittoa yms. perhe- tai sukutapahtumaa. Olemme alentaneet tämän osaston hintoja todella ilmoittajaystävälliseksi, jonka vuoksi niistä ei myönnetä enää muita alennuksia. Voit suunnitella oman ilmoituksesi myös verkossa ja maksaa sen saman tien ilman laskutusmaksua

Saanko kestotilaajana etuja ilmoituksiin?

Normaalihinnasta myönnetään kestotilaajille -50 % kehysilmoituksista Maakunnan Markkinoilla kahdesta ilmoituksesta kalenterivuoden aikana. Etu ei koske rivi-ilmoituksia eikä perheuutis- ja onnitteluilmoituksia eikä kuolinilmoituksia ja osanottokiitoksia. Etu koskee vain yksityisiä ilmoittajia, sitä ei myönnetä yritysluonteiseen ilmoitteluun.

Miten jätän ilmoituksen?

Voit tehdä koska tahansa ilmoituksesi verkossa.

Voit suunnitella ilmoituksesi verkossa itse ja maksaa sen saman tien verkkopankissa. Näet saman tien miltä valmis ilmoitus näyttää ja vältyt samalla laskutusmaksulta, joka peritään laskutettaessa ilmoitus.

Voit myös jättää ilmoituksesi sähköpostilla lukijailmoitukset@keskisuomalainen.fi

Voinko asioida paikallislehdissä?

Keski-Suomen alueen paikallislehdet palvelevat sinua niin ilmoitus- kuin tilausasioissa myös Sanomalehti Keskisuomalaisen asioissa:

Hankasalmen Sanomat
Laukaa-Konnevesi
Sampo-Lehti
Sisä-Suomen Lehti
Viispiikkinen
Viitasaaren Seutu

Maksuehdot

Maksuehdot 14 päivää netto. Maksuaika lasketaan laskun päiväyksestä. Maksun on oltava pankkitilillämme viimeistään eräpäivänä. Maksuajan ylityksestä peritään korkolain mukainen viivästyskorko.

Luotollinen ilmoitusmyynti edellyttää asiakkailta 18 vuoden ikää sekä y- tai henkilötunnuksen antamista asiakkaan oikeusturvasyistä. Yritysten luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietokannasta ennen ilmoituksen julkaisua. Laskutettavissa ilmoituksissa tulee olla suomalainen laskutusosoite (ei kuitenkaan Poste restante), kun ilmoituslasku lähetetään postitse.

Laskua koskevat huomautukset on tehtävä 8 päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Maksukehotuksen lähettämisestä peritään 5 €. Laskutuksesta veloitetaan laskutusmaksua  3 € (sis. alv)/lasku yksityisiltä, 7 € (alv 0%)/yrityksiltä. Verkon kautta jätetyistä ja maksetuista ilmoituksista ei laskutusmaksua.

Pankit

Nordea: IBAN FI29 1737 3000 0001 19, BIC: NDEAFIHH

Osuuspankki: IBAN FI87 5290 0220 2084 98, BIC: OKOYFIHH

Maksun saaja: Keski-Suomen Media Oy

Vastuu virheistä ja reklamaatiot

Kaikki hyväksytyt ilmoitukset pyritään julkaisemaan määrättyinä päivinä. Mikäli ilmoitusta ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) tai asiakkaasta johtuvista syistä kuitenkaan voida julkaista, lehti ei vastaa ilmoittajalle mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta. Digitaalisen aineiston mukana tulee toimittaa ilmoitusmalli, josta käy ilmi ilmoituksen koko ja värillisyys. Lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen. Lehti ei anna hyvitystä vähäisestä paino-, painatus- tai taittovirheestä, joka ei vaikeuta ilmoituksen käsittämistä eikä vähennä sen mainosarvoa. Lehti ei vastaa ilmoituksen asuun tulleesta virheestä, joka johtuu lehdelle toimitetusta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta, puhelimitse annetusta ilmoituksesta tai virheestä, joka käy selville ilmoittajalle toimitetusta ja hänen hyväksymästään tai määräaikana palauttamatta jättämästään korjausvedoksesta. Huomautukset virheellisestä tai julkaisematta jääneestä ilmoituksesta on tehtävä viimeistään 8 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä lukien.

Aineistojen säilytys ja palautus

Ilmoitusaineistoa säilytetään kolme kuukautta ilmoitusten julkaisemisesta. Ilmoitusaineistot palautetaan asiakkaan pyynnöstä.

Henkilötietolaki

Rekisterikuvaus ja -seloste ovat nähtävissä Keskisuomalaisen asiakaspalvelussa: Aholaidantie 3, Jyväskylä. Henkilötietolain 26 §:n mukaiset tarkastuspyynnöt kirjallisina ja allekirjoitettuina osoitteeseen Keskisuomalainen, asiakaspalvelu, PL 159, 40101 Jyväskylä. Asiakastietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin.

Katso rekisteriselosteet täältä.