Ehdot ja rekisteriselosteet

Maksuehdot

Maksuehdot 14 päivää netto. Maksuaika lasketaan laskun päiväyksestä. Maksun on oltava pankkitilillämme viimeistään eräpäivänä. Maksuajan ylityksestä peritään korkolain mukainen viivästyskorko.

Luotollinen ilmoitusmyynti edellyttää asiakkailta 18 vuoden ikää sekä y- tai henkilötunnuksen antamista asiakkaan oikeusturvasyistä. Yritysten luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietokannasta ennen ilmoituksen julkaisua. Laskutettavissa ilmoituksissa tulee olla suomalainen laskutusosoite (ei kuitenkaan Poste restante), kun ilmoituslasku lähetetään postitse.

Laskua koskevat huomautukset on tehtävä 8 päivän kuluessa laskun päiväyksestä.

Pankit

Nordea: IBAN FI29 1737 3000 0001 19, BIC: NDEAFIHH

Osuuspankki: IBAN FI87 5290 0220 2084 98, BIC: OKOYFIHH

Maksun saaja: Keski-Suomen Media Oy

Verkkomaksaminen

Maksut Visalla, Visa Electronilla tai MasterCardilla

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visalla, Visa Electronilla tai MasterCardilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla. Paytrail Oyj välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj: Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, puhelin: 0207 181 830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Vastuu virheistä ja reklamaatioista

Kaikki hyväksytyt ilmoitukset pyritään julkaisemaan määrättyinä päivinä. Mikäli ilmoitusta ei tuotannollisista tai muista toiminnallisista syistä (esim. lakko) tai asiakkaasta johtuvista syistä kuitenkaan voida julkaista, lehti ei vastaa ilmoittajalle mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta. Digitaalisen aineiston mukana tulee toimittaa ilmoitusmalli, josta käy ilmi ilmoituksen koko ja värillisyys. Lehden vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun määrän palauttamiseen. Lehti ei anna hyvitystä vähäisestä paino-, painatus- tai taittovirheestä, joka ei vaikeuta ilmoituksen käsittämistä eikä vähennä sen mainosarvoa. Lehti ei vastaa ilmoituksen asuun tulleesta virheestä, joka johtuu lehdelle toimitetusta puutteellisesta tai virheellisestä aineistosta, epäselvästä käsikirjoituksesta, puhelimitse annetusta ilmoituksesta tai virheestä, joka käy selville ilmoittajalle toimitetusta ja hänen hyväksymästään tai määräaikana palauttamatta jättämästään korjausvedoksesta. Huomautukset virheellisestä tai julkaisematta jääneestä ilmoituksesta on tehtävä viimeistään 8 päivän kuluessa ilmoituksen julkaisemisesta tai tarkoitetusta julkaisupäivästä lukien.

Aineiston säilytys ja palautus

Ilmoitusaineistoa säilytetään kolme kuukautta ilmoitusten julkaisemisesta. Ilmoitusaineistot palautetaan asiakkaan pyynnöstä.

Rekisteriselosteet

Henkilötietolaki

Rekisterikuvaus ja -seloste ovat nähtävissä Keskisuomalaisen asiakaspalvelussa, Aholaidantie 3, Jyväskylä. Henkilötietolain 26 §:n mukaiset tarkastuspyynnöt kirjallisina ja allekirjoitettuina osoitteeseen Keskisuomalainen, asiakaspalvelu, PL 159, 40101 Jyväskylä. Asiakastietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointiin.

Katso kaikki rekisteriselosteet täältä.