Sanomalehti opetuksessa

Sanomalehtiviikko 2017

Sanomalehtiviikkoa vietetään Suomen kouluissa 30.1.–3.2.2017.

Lehtitilaukset 20.1. mennessä.

Lehtien tilaukset levikkialueen kouluihin sähköpostilla:
jakelu@keskisuomalainen.fi

Koulut voivat tilata kahden viikon maksuttoman verkkopalvelun, joka sisältää näköislehden verkossa ja sovelluksissa (Android, iOS, Windows), KSML.fi:n ja KSML.tv:n rajattoman käytön sekä arkiston.

Tilaa tästä

Maksuton tilaus päättyy automaattisesti kahden viikon jälkeen.

Vinkkejä oppitunnille

Sanomalehtien Liitto tuottaa Suomi 100 -juhlavuodeksi lapsia ja nuoria osallistavan verkkolehden Meidän juttu. Lehti avataan tammikuussa osoitteessa: meidanjuttulehti.fi

Hyödynnä runsasta materiaalia osoitteessa:
sanomalehtiopetuksessa.fi

Vierailut Keskisuomalaiseen

Toivotamme vierasryhmät lämpimästi tervetulleeksi tutustumiskäynnille toimitaloomme Aholaidantie 3:een Jyväskylään.

Vierailut räätälöidään ryhmän toiveiden mukaisesti. Kierroksen aikana kerromme yhtiön historiasta ja nykypäivästä sekä siitä, miten Keskisuomalainen tehdään paperille ja verkkoon.

Tarvittaessa opastamme verkkopalveluidemme käyttöönotossa. Kierroksemme päättyy rotaatioon, jossa pääsemme tutustumaan myös painokoneeseen.

Kuulemme mielellämme jo etukäteen vierailua koskevia toiveitanne, jotta voimme tarjota ryhmällenne mahdollisimman mielenkiintoisen katsauksen mediataloon. Voimme esimerkiksi tutustua tarkemmin jonkin tietyn osaston toimintaan.

Ota vierailun sopimiseksi yhteyttä asiakaspalveluumme: riikka.vesterinen@keskisuomalainen.fi.