Keskisuomalaisen paneeli

Paneeli

Mielipiteesi on meille erittäin tärkeä. Paneelissa voit omalta osaltasi vaikuttaa lehden kehittämiseen lukijan näkökulmasta. Kysymykset liittyvät yleensä lehdessä olevaan mainontaan ja toimitukselliseen sisältöön.

Internet-pohjaisessa paneelissa vastaaminen on helppoa ja vaivatonta. Saat enintään neljä kyselyä kuukaudessa Internetin kautta, ja vastaaminen vie muutaman minuutin. Paneelissa vastaaminen edellyttää internetyhteyttä sekä toimivaa sähköpostiosoitetta.

Paneelissa voit kerätä pisteitä, jotka oikeuttavat palkintoihin. Palkinnoiksi voit saada esimerkiksi Ässä-arpoja, elokuvalippuja, lahjakortteja tai voit lahjoittaa palkkiosi hyväntekeväisyyteen. Valtakunnallisesti kaikkien panelistien kesken arvotaan kaksi kertaa vuodessa 500€ matkalahjakortti.

Vastaaminen ja mukana oleminen on aina vapaaehtoista. Vastaat vain silloin kun haluat ja sinulla on aikaa. Olet myös vapaa lähtemään paneelista milloin haluat. Keskisuomalainen Paneeli kuuluu Sanomalehtien yhteiseen, Kansalliseen Paneeliin. Tervetuloa mukaan!

Klikkaa tästä astuaksesi sisään Paneeliin

Paneeli on osa valtakunnallista Kärkimedialehtien paneelia. Kyselyt toteuttaa Keskisuomalaisille yritys nimeltä RAM (Research and Analysis of Media). Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä RAM:iin info@rampanel.com