Tilaa Keskisuomalainen

Jos olet Keskisuomalaisen paperilehden tilaaja, ota verkon rajaton lukuoikeus käyttöösi täältä

Keskisuomalainen paperilehti ja verkko joka päivä

Keskisuomalainen paperilehti ja verkko joka päivä

Tilaus sisältää joka päivä paperilehden, näköislehden verkossa ja sovelluksissa (Android, iOS, Windows), KSML.fi:n ja KSML.tv:n rajattoman käytön sekä arkiston.

Alk. 31,30 € / kk
Tilaa
Keskisuomalainen paperilehti la–su ja verkko joka päivä

Keskisuomalainen paperilehti la–su ja verkko joka päivä

Tilaus sisältää lauantaista sunnuntaihin paperilehden, joka päivä näköislehden verkossa ja sovelluksissa (Android, iOS, Windows), KSML.fi:n ja KSML.tv:n rajattoman käytön sekä arkiston.

Alk. 24,10 € / kk
Tilaa
Keskisuomalainen verkko - kokeile 2 viikkoa maksutta

Keskisuomalainen verkko - kokeile 2 viikkoa maksutta

Tilaus sisältää näköislehden verkossa ja sovelluksissa (Android, iOS, Windows), KSML.fi:n ja KSML.tv:n rajattoman käytön sekä arkiston. Kokeile riskittä: maksuton tilaus päättyy automaattisesti kahden viikon jälkeen.

Maksuton
Tilaa